Mälarö Naprapatverk

 Naprapati - Idrottsmedicin - Massage


Mälarö Träningsverk inleder samarbete med Mälarö Naprapatverk!

Örjan är naprapat med 15 års klinisk erfarenhet av diagnostisering och behandling av både kontorsarbetare, motionärer och idrottare.

Han är medgrundare av Ryggklinikken i Bergen, Norge, och har samtidigt jobbat som ansvarig lärare på IFHs yrkesutbildning for muskelterapeuter. 

Örjan har ett stort idrottsintresse och har jobbat med idrottare från elit till motionär inom fotboll, löpning och handboll. Från akut omhändertagande på plats tills behandling och uppträning tillbaka till full funktion.

Han jobbar också med skadeförebyggande inom rörlighet, styrka och muskulär kontroll och har vidareutbildning inom STAC, kinesiotaping, rehabiliteringsträning, nervmobilisering, fasciabehandling och akupunktur/”dry needling”.

För att du ska få bästa möjliga hjälp när du kommer till oss inleder vi alltid med ett samtal om vem du är och vilka begränsningar/problem du upplever att ha. Om det är smärta, stelhet, rörelsehinder, upplevd svaghet, andningsbesvär el huvudvärk så är målet att vi tillsammans hittar orsaken till besvären och utarbetar en plan så att du kan känna lugn och rörelseglädje igen.

Örjan kommer att finnas i Mälarö Träningsverks lokaler och på sin mottagning Mälarö Naprapatverk på våningen över träningslokalerna och kan ta emot alla som önskar bättre funktion i muskel och skelettapparaten. 

Om du har en skada, ett akut ryggskott, stel nacke eller bara vill ha en djup triggerpunktmassage för att få en bättre restitution efter träning så är du välkommen till oss!

 

Alla Mälarö Träningsverks medlemmar får ”prova på” pris och sen får du alltid reducerat pris som medlem. 

Vanligt pris: 700 kr/behandling
Medlemspris: 650 kr/behandling
”Prova på” pris: 500 kr (gäller en undersökning/behandling)

boka tid för behandling
      079-3417281