Jobba hos oss


Vi söker personlig tränare /PT

Varje timme, varje dag, varje månad jobbar vi med ÄKTA träningsupplevelser. På vår personliga och alldeles unika anläggning vid mälarkanten på Ekerö brinner vi för att få människor att upptäcka glädjen med träning. En stor del i det arbetet är att möta efterfrågan av personlig träning.

Som personlig tränare jobbar du aktivt med att få kontakt med nya samt befintliga medlemmar. Antalet kunder är resultatet av arbetet du lägger ner med att kontakta och prata med folk, på så sätt styr du själv över din arbetstid och även din lön.

Med hjälp av engagerade kollegor och bra vägledning kommer du få rätt verktyg för att få en bra start på din PT-karriär! Dina främsta uppgifter blir att skapa träningsprogram samt att vägleda dina kunder i deras träning. Att hålla anläggningen ren och snygg är precis lika viktigt, likaså att vara behjälplig för både kollegor och medlemmar. För att arbeta hos oss har du servicekänsla och bra säljförmåga.

En godkänd PT-utbildning är ett krav för att arbeta hos oss. Vi söker dig som:

  • Är lojal, engagerad och driven.
  • Älskar att jobba mot gemensamma och personliga mål.
  • Har en hög servicekänsla och gillar att hjälpa människor.
  • Vill jobba minst 20h/vecka och är beredd på varierande arbetstider.
  • Älskar träning och hälsa!

Varför vill du jobba på Mälarö Träningsverk?
Vi är en familjeägd träningsanläggning med en miljö du inte hittar någon annanstans i Sverige, med utsikt över mälaren och möjlighet till träning utomhus vid vattenkanten. Det personliga bemötandet smittar av sig på våra medlemmar vilket gör stämningen på anläggningen familjär. För dig som vill arbeta hos oss erbjuder vi ett starkt team med olika spetsegenskaper där du har stor möjlighet att utbyta både erfarenheter och ideér. Med kollegor som brinner för företaget kommer vi erbjuda dig en rolig och utvecklande arbetsmiljö!

Lön: Tim- och provisonsbaserad

Skicka ditt CV till info@malarotraningsverk.se