Jobba hos oss


Är du vår nästa stjärnsäljare?

Mälarö Träningsverk söker nya medlemsrådgivare till sitt starka personalteam.

I rollen som medlemsrådgivare är du företagets ansikte utåt.  Du tar emot potentiella kunder, berättar om verksamheten och tecknar avtal. I rollen är du med i hela säljprocessen från att ringa upp leads, boka möten och följa upp kunden.

Du kommer tillsammans med försäljningsansvarig arrangera sälj- och marknadsaktiviteter både i och utanför klubben. Dessutom kommer du att få sälja en av de mest positiva produkterna som finns; att ge människor god hälsa.

Vi söker dig som är social, älskar mötet med andra människor och framförallt dig som kan skapa förtroende genom stor kunskap i ditt försäljningsområde.

Vi kommer ge dig verktygen för att lyckas som medlemsrådgivare med utbildning samt kontinuerlig coaching, du behöver vara engagerad och ha drivkraft att bearbeta marknaden. Erfarenhet av träning på gym är starkt meriterande.

Din profil för att trivas i rollen, du är en engagerad och social person som är redo för ett roligt och utmanande jobb med härliga kollegor. Du trivs att jobba mot mål individuellt men även i grupp.

Vi söker dig som:

  • är säljande och resultatorienterad och kan arbeta individuellt såväl som i grupp.
  • tycker om när tempot är högt, är driven och engagerad samt genuint intresserad av att få andra människor att må bra
  • är relationsskapande och bra på att lyssna.
  • gillar att arbeta mot tydliga mål.
  • har viljan att utvecklas både som individ och tillsammans med företaget. 

Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav. Tjänsten innefattar arbete på kvällar och helger.

Tjänsteform: Heltid, deltid.

Lön: Tim- och provisionsbaserad.

Skicka CV till info@malarotraningsverk.se

Varför vill du jobba på Mälarö Träningsverk?

Vi är en familjeägd träningsanläggning med en miljö du inte hittar någon annanstans i Sverige, med utsikt över mälaren och möjlighet till träning utomhus vid vattenkanten. Det personliga bemötandet smittar av sig på våra medlemmar vilket gör stämningen på anläggningen familjär. För dig som vill arbeta hos oss erbjuder vi ett starkt team med olika spetsegenskaper där du har stor möjlighet att utbyta både erfarenheter och ideér. Med kollegor som brinner för företaget kommer vi erbjuda dig en rolig och utvecklande arbetsmiljö!