Gruppträning


På Mälarö Träningsverk brinner vi för gruppträning. På schemat har du en stor variation av olika pass. Både för dig som nybörjare och erfaren. Våra instruktörer är välutbildade, coachar och peppar dig till att nå dina mål. Se beskrivning av våra olika pass här.

Kontakta oss här

LESMILLS SPRINT

LESMILLS SPRINT


LESMILLS SPRINT är högintensiv intervallträning på cykel (HIIT). Ett utmanande pass där du använder cykeln som verktyg för att pressa dig till max! Det är ett tufft men enkelt pass där alla kan utmana sig till max efter sin individuella träningsnivå.

Läs mer

RPM

RPM


RPM (Raw Power In Motion) cykelträning inomhus där du cyklar till rytmer av kraftfull musik. Intervallträning som finns i både 30 & 45 minuters format.

Läs mer

BODYATTACK

BODYATTACK


BODYATTACK Är sportinspirerad konditionsträning som ger styrka och uthållighet. Högintensiv intervallträning där atletiska aerobicsrörelser kombineras med styrka och stabilisationsövningar.

Läs mer

BODYBALANCE

BODYBALANCE


Är en perfekt blandning av Yoga, tai chi och pilates som gör dig fokuserad och lugn.Du tränar styrka och rörlighet till skön och följsam musik.

Läs mer

BODYCOMBAT

BODYCOMBAT


Är ett pass med massor av kraft och energi där du kan leva ut dina kampsportdrömmar och ha kul! Träna till inspirerande musik och med tekniker från karate, taekwando, kung fu, kickboxing, muay thai och tai chi utmanar du din fantasimotståndare.

Läs mer

BODYJAM

BODYJAM


BODYJAM® passar dig som älskar att dansa och samtidigt vill få koordinations- och konditionsträning, utan att du knappt märker det. Koreografin är lite mer utmanande och passar dig som dansat tidigare och vill ha nya dansupplevelser.

Läs mer

BODYPUMP

BODYPUMP


Är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Perfekt för både kvinnor och män. Du tränar igenom hela kroppen på en timme. Att BODYPUMP är enkelt gör det lätt att komma igång, och effektiviteten gör att du snabbt märker resultat.

Läs mer

BODYSTEP

BODYSTEP


Bodystep är en modern version av step-up med ledorden energi, kraft och glädje! Det är ett enkelt, atletiskt och roligt pass där du använder en höj- och sänkbar låda och tränar till motiverande musik.

Läs mer

LESMILLS TONE

LESMILLS TONE


LesMills Tone bygger upp din kondition och styrka, samtidigt som du förbättrar din rörlighet, balans och bålstyrka.

Läs mer

CXWORX

CXWORX


Ett kort, effektivt pass som inspirerar dig att ta din träning till nästa nivå. Fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen och de muskler som kopplar ihop över- och underkropp.

Läs mer

SH'BAM

SH'BAM


Med enkla men ändå heta dansmoves är SH'BAM det perfekta sättet att komma i form samtidigt som du får locka fram stjärnan i dig.

Läs mer

RIDE LIKE STONE

RIDE LIKE STONE


Cykelträning inomhus till kraftfull musik. Under passet står pulsen i fokus där du siktar mot olika pulsmål. Passet förbättrar din kondition och dina musklers uthållighet, utvecklar även din förmåga att bibehålla en hög intensitet under en längre period.

Läs mer

TLS

TLS


Train Like Stone är ett funktionellt träningspass där du med kroppsvikt eller redskap utmanas i olika övningar i olika kombinationer. Kondition, styrka & rörlighet i fokus. Train Like Stone är konstant varierat och funktionellt. Rörelser vi gör i vår vardag.

Läs mer

EASYLINE

EASYLINE


Med maskinen EasyLine tränar du styrka och uthållighet. Träningsformen är mycket populär. Istället för vikter består motståndet av hydrauliska cylindrar som anpassar motståndet utefter hur intensivt du själv arbetar. Du behöver alltså inte göra några egna inställningar.

Läs mer